Blog

Citeste noile tendinte in moda, hair style, accesorii...

Piese vestimentare care nu se vor demoda!

Bluzele şi rochiile cu umeri goi. Sunt piese vestimentare senzuale care pun în evidenţă feminitatea. Designerii promovează intens rochiile cu umeri goi!

Jachetele bomber  pot arăta fabulos atât cu o pereche de jeanşi, cât şi cu o rochie cu imprimeuri florale.

Maletele sunt perfecte pentru orice sezon. În diferite culori şi fabricate din diferite materiale, cu mâneci lungi sau scurte, toate vor arăta impecabil în orice ţinută.

Jeanşii cu franjuri vor ramane intotdeauna in tendinte.

Pantaloni evazaţi. Pantalonii evazaţi nu se vor demoda niciodată, iar partea avantajoasă este că ne fac picioarele să arate mai lungi şi mai subţiri. Aveţi însă grijă cum îi purtaţi! Dacă tivul e puţin mai lung, v-aţi putea împiedica de ei. Pe de altă parte, alegerea unei lungimi prea scurte nu vă va avantaja, creând impresia că  blugul va tăia piciorul. Cel mai bine este să vă orientaţi spre o lungime care aproape că atinge podeaua.

Bluzele cu volane. Bluzele cu volane mari pe umeri, de inspiraţie victoriană rămân în tendinţe. Pentru un aspect dramatic şi pentru o apariţie cu totul surprinzătoare, acest gen de bluză este soluţia cea mai inspirată.

Sneakerşii albi. Acum să sezonul cald şi-a făcut apariţia este timpul să ne scoatem ţinutele în evidenţă cu ajutorul sneakerşilor albi care vor completa o ţinută fără prea mult efort.

Jacheta oversize din denim va rămâne întotdeauna printre favoritele pieselor vestimentare indiferent de sezon.

Mercur Center

URMARESTE-NE SI PE

Instagram