Blog

Citeste noile tendinte in moda, hair style, accesorii...

Idei de manichiuri pentru aceasta vara

Vă invităm în magazinele specializate în frumuseţe din Mercur Center să faceţi cunoştinţă cu colecţii vesele şi colorate de lacuri pentru unghii, care ne îndeamnă să ne distrăm în această vară şi să iubim culorile îndrăzneţe!

În sezonul cald, manichiurile colorate, inspirate de flori, fructe sau chiar de valurile mării sunt un adevărat must-have. Vă sugerăm cateva idei noi, de încercat în această perioadă!

Manichiurile fructate

Când ne gândim la vară, ne gândim și la delicioasele și răcoroasele salate de fructe. De aici și până la manichiurile fructate nu a mai fost decât un singur pas!

Manichiurile florale

De când lumea și pământul, imprimeurile florale au fost și sunt în continuare mereu la modă în sezonul estival.  În funcție de modelul ales, o astfel de manichiură poate fi purtată atât la evenimentele speciale, cât și la serviciu sau în vacanță.

Manichiurile inspirate de valurile mării

Suntem în sezonul vacanțelor și toată lumea visează să ajungă la mare sau măcar la piscină. Așadar, manichiurile inspirate de valurile mării sunt o alegere perfectă pentru această perioadă.

Mercur Center

URMARESTE-NE SI PE

Instagram