Oni's

Infiintata in anul 2009, ONIS BIJOU a dezovoltat pana in prezent un lant de magazine Oni’s accessories.

Magazinele Oni’s accessories comercializeaza o gama variata de produse si culori. Colectiile sunt intr-o continua schimbare incluzand toate categoriile de accesorii imaginate: accesorii de dama (gablonturi), curele, portofele, genti, plicuri, palarii, esarfe, manusi, dresuri, colanti, ochelari soare, produse destinate sezonului estival etc, precum si o colectie dedicata copiilor.

Ceea ce disting magazinele Oni’s accessories din randul celorlalte magazine de profil este flexibilitatea de care dam dovada in relatia cu clientii, rapiditatea cu care putem reactiona atunci cand identificam oportunitati sau nevoi pentru clientii nostri si nu in ultimul rand apropierea si intelegerea fata de problematica personala a fiecarui client.

Flexibilitatea se reflecta nu numai prin modul profesionist de lucru, dar si prin serviciile oferite, pliate pe nevoi specifice, cat mai aproape sau in totalitate acoperitoare fata de cerinte.

Practicand o relatie speciala cu clientii prin modul de informare si comunicare, suntem recunoscuti ca cea mai puternica si activa firma de accesorii de dama din Craiova.

Puteti vizualiza conceptul nostru de magazine si produsele comercializate pe www.onisbijou.ro sau www.facebook/onisbijou

Informații adiționale

  • Etaj: etaj 1
  • Mercur Center

    URMARESTE-NE SI PE

    Instagram