Samsonite

Samsonite este cel mai mare producător de valize şi bagaje de mână din lume, cu o istorie de peste un secol.

Istoria Samsonite începe în 1910 în Denver, statul Colorado, când Jesse Shwayder a decis să creeze o valiză comodă pentru călătorii în locul cufărelor grele şi voluminoase. În acest scop el a fondat compania sa Shwayder Trunk Manufacturer Company. Conform ideii autorului nu trebuia să se obţină doar o valiză uşoară şi frumoasă, dar şi una practică şi sigură. Prima publicitate a valizelor Samsonite a fost poza renumită în toată lumea pe care însăşi Jesse Shwayder împreună cu tatăl său şi trei fraţi stau pe o valiză deschisă.

Brand-ul Samsonite a apărut în anii 60 ai secolului al XX-lea, când Jesse Shwayder a decis să-şi redenumească compania în Samsonite, în cinstea eroului biblic Samson. De asemenea, însăşi Jesse Shwayder este autorul cunoscutului slogan – „Viaţa e o călătorie”.

Declarându-se drept un lider incontestabil producător de cele mai bune valize pentru călătorii de afaceri, precum şi de cele mai calitative şi rezistente ghiozdane pentru călători, Samsonite nu a încetat şi nu încetează să surprindă până în prezent.

Identificand trendurile si interpretand continua evolutie a nevoilor calatorului modern, Samsonite continua sa conduca piata cu produse de calatorie inovative, de cea mai buna calitate, cu designuri stilizate. Acum, multumita lansarii gamelor Cosmolite® si Firelite®, cele mai usoare valize produse vreodata de Samsonite, compania se diferentiaza si mai mult ca lider de piata, setand un nou benchmark pentru industrie. 

Chiar din primele sale zile, Samsonite a fost cel mai inovativ producator de valize din

lume. A condus piata prin folosirea de materiale noi si implementarea design-urilor moderne. 

Astfel, Samsonite a fost, este, si va continua sa fie varful de lance in industria gentilor si valizelor de calatorie.

Informații adiționale

  • Corp: vechi
  • Etaj: parter
  • Telefon: 0786057128
  • Mercur Center

    URMARESTE-NE SI PE

    Instagram