Bijuteria Teilor

Cu o experiență de peste 10 ani în industria bijuteriilor din aur și pietre prețioase, brand-ul Teilor își dorește să ofere pasiune, inovație și eleganță.

Spectaculos ori discret, elementul definitoriu al brandului Teilor se conturează în jurul conceptului de inovație. Punem accent pe exclusivismul și calitatea produselor noastre, fiecare bijuterie Teilor fiind creată pentru a corespunde în detalii minuțiose preferințelor și personalității clienților noștri.

Produsele Teilor sunt întotdeauna împachetate în servicii la cele mai înalte standarde. De la modul de ambalare a produselor și până la certificatul ce însoțește fiecare piesă – toate aceste elemente poartă amprenta brandului și sunt realizate în Italia.

Vitrinele magazinului găzduiesc atât colecții de bijuterii cu un design spectaculos, o varietate largă de verighete, inele de logodnă, cât și piese dedicate fiecărui moment din zi.

Bijuteriile sunt detaliile ce ne definesc stilul și ne pun în valoare personalitatea. Pentru momentele deosebite, pentru daruri memorabile sau clipe de răsfăț, Teilor te așteaptă în oricare dintre locațiile din țară.

Printre  colecțiile exclusiviste de bijuterii prezente în vitrinele Teilor, se numără: Pesavento, K di Kuore, Talento, Hulchi Belluni, Antonellis. Teilor este distribuitor exclusiv Pesavento în Romania. Piesele spectaculoase sunt realizate manual de la primul și până la ultimul detaliu. Precizia și stilul inedit în care gemele au fost montate se reflectă în simetria reflexiilor ce împodobesc bijuteriile. În același timp, elementele supradimensionate și ușor exagerate sunt redate prin pietre prețioase cu o coloristica efervescentă. Motivele inspirate din natură sunt concurate de cele orientale – cercei, inele și coliere statement, create pentru a satisface fanteziile tuturor celor cuceriți de frumusețea pietrelor prețioase. Stilul bogat, mixul de materiale și diversitatea modelelor decorative transformă bijuteriile în adevărate piese de colecție.

Informații adiționale

  • Etaj: parter
  • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Din aceeasi categorie

    Mercur Center

    URMARESTE-NE SI PE

    Instagram