Select Media

- De la ce idee am plecat la drum?

SELECT MEDIA este un start-up, care a luat fiinţă în cadrul proiectului POSDRU/176/3.1/S/150673 “Fii T.A.Re! Tineri Antreprenori Responsabili”, coordonat de Academia de Studii Economice din Bucureşti, România. În urma unui concurs de idei de afaceri, desfăşurat în perioada mai 2015, cele mai bune 40 planuri de afaceri din regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia au fost subvenţionate.

SELECT MEDIA a luat naştere din dorinţa de a crea o agenţie de publicitate, specializată în exprimare vizuală, care să ofere servicii profesionale, produse de cea mai bună calitate şi consultanţă step-by-step pentru elaborarea și implementarea unei campanii publicitare adaptate nevoilor clienților.

- Cine suntem?

Agenţia de publicitate SELECT MEDIA are un punct de lucru deschis în Mercur Mall etaj 2, Craiova, Str. Unirii nr. 14, cod poştal 200419, judeţul Dolj, ceea ce ne permite să fim cât mai aproape de clienţii noştri, de luni până duminică între orele 10h00-22h00.

Misiunea SELECT MEDIA este să devenim furnizorul şi prestatorul de servicii de exprimare vizuală de calitate, partenerul de încredere, angajatorul care investeşte în formarea angajaţilor săi şi clientul cel mai căutat, care acordă o grijă deosebită responsabilităţii sociale, etice şi mediului înconjurător.

- De când suntem prezenţi online?

Destinat prezentării şi vânzării produselor personalizate şi a serviciilor de exprimare vizuală, site-ul www.select-media.ro a fost lansat oficial în decembrie 2015, după un efort deosebit de optimizare şi consultanţă cu experţi în domeniul IT şi marketing on-line.
 

- Care este experienţa noastra?

Toţi membrii echipei SELECT MEDIA au studii superioare în domeniul Economic. Ne recomandă cei 8 ani de experienţă în crearea de materiale publicitare, participări la concursuri de profil şi colaborări cu firme din domenii de activitate diverse. Creativitatea, cunoaşterea şi înţelegerea trend-urilor în domeniul exprimării vizuale ne oferă experienţă şi pregătire la standarde ridicate, pentru a ajuta clienţii să îşi promoveze cât mai eficient produsele şi serviciile oferite.
 

- Care este povestea numelui nostru?

Libertatea de a genera conţinut deosebit, ieşirea din tipar şi inovarea sunt cuvinte cheie ce ne definesc obiectul de activitate. Însumându-le şi concentrându-le într-un nume concis, puternic şi expresiv am creat Agentia de Publicitate SELECT MEDIA. Întrucât scopul nostru este clar definit încă de la început, numele site-ului cât şi al firmei sunt aceleaşi. Ne definesc aceleaşi principii şi dorim să fim "Lideri în exprimare vizuală".

- Care sunt valorile pe care le susţinem?

Principiile după care ne ghidăm, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional, sunt:

Profesionalism - Ne respectăm clienţii şi vrem să le oferim serviciile de care au nevoie, la cele mai înalte standarde de calitate;

Creativitate - Fiind preocupaţi mereu de tendinţe şi analizând ofertele pieţei, căutăm mereu să ne distingem de clişee şi de tot ceea ce este convenţional;

Ambiţie - Avem încredere în propriile forţe şi suntem hotărâţi să rămânem lideri în domeniul exprimării vizuale;

Organizare - Considerăm că un element esenţial în derularea unei operaţiuni este planificarea şi executarea eficace a acţiunilor într-un timp optim;

Perfecţionism – Clienţii noştri beneficiază de consultanţă şi sfaturi în domeniu, pentru a crea produse şi servicii adaptate nevoilor specifice.
 

- Pasiunea noastră pentru produsele şi serviciile oferite

Pasionaţi de Publicitate, analizăm, discutăm şi căutăm permanent idei de îmbunătăţire a produselor şi a serviciilor oferite. Experienţa echipei noastre ne permite să oferim un feedback obiectiv în exprimarea vizuală, ajutând clienţii în cele mai bune alegeri, care să le garanteze reuşita.

Agenţia de publicitate SELECT MEDIA pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă largă de obiecte promoţionale şi cadouri personalizate, dar şi servicii de exprimare vizuală adaptate nevoilor fiecărui client în parte. Mizăm pe o colaborare cu clienţii noştri în toate etapele de creaţie, astfel încât rezultatul final să fie oglinda strategiei de promovare alese. Echipa SELECT MEDIA este mereu receptivă, reuşind să transforme imaginea dumneavoastră într-un mod unic.

Informații adiționale

  • Corp: nou
  • Etaj: etaj 1
  • Din aceeasi categorie

    Mercur Center

    URMARESTE-NE SI PE

    Instagram