Smith & Smith

Smith&Smith este prima companie de transfer de bani din România, înfiinţată în 1999 şi autorizată de către BNR ca instituţie de plată în 2011.  În peste 17 ani de activitate am câştigat încrederea clienţilor noştri oferind servicii de plăţi la un standard ridicat de calitate şi comisioane reduse. Astăzi, ocupăm un binemeritat loc fruntaş în rândul societăţilor de profil, procesând cu succes peste 7 milioane de tranzacţii reprezentând echivalentul a peste 2 miliarde de USD, pentru circa 300.000 de clienţi unici.

Din 2007 suntem Agent pentru MONEYGRAM, leader în domeniul transferurilor de bani cu peste 353.000 de locaţii în peste 200 de ţări şi teritorii.

Suntem apreciaţi şi căutaţi pentru reţeaua noastră de plăţi formată din: 

  • 68 de agenţii proprii cu program prelungit, 7 zile din 7, 12 ore pe zi, multe deschise în marile centre comerciale.
  • 650 de agenţii ale agenţilor noştri BCR, IDEA BANK şi VICTORIA BANK în R. Moldova.
  • Peste 100.000 de puncte de acces în toată lumea aparţinând celor peste 40 de parteneri străini dintre care amintim: MONEYGRAM, RIA, SIGUE, SMALL WORLD, BRAAC SAJAN, EUROPHIL, SANTANDER, MONTY GLOBAL PAYMENTS, TEMPO, MASARI PAYMENTS, BBVA-BANCOMER, UNISTREAM, etc.

Smith&Smith este opţiunea preferată de mulţi români şi pentru faptul că facem plăţi în EURO, USD şi LEI, oferim cursuri bune de schimb valutar şi mai nou, deschidem conturi de plăţi pentru facilitarea plăţilor în ţară, în Europa şi în străinătate.

Şi toate acestea la tarife şi comisioane greu de concurat!

Intra pe www.smith.com.ro şi descoperă serviciile noastre.

Informații adiționale

  • Din aceeasi categorie

    Mercur Center

    URMARESTE-NE SI PE

    Instagram