Primigi

PRIMIGI este un brand italian cu o experință de peste 40 de ani în crearea articolelor de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru copii. Popunerile PRIMIGI sunt realizate pentru a se adapta la nevoile specifice fiecărei grupe de vârstă, astfel încât să le ofere maximum de confort. Pe lângă designul în trend, articolele PRIMIGI sunt preferate pentru ușurința, flexibilitatea și calitatea lor. Materialele ecologice premium și tehnologiile avansate folosite în realizarea produselor PRIMIGI elimină orice risc pentru copii.

În cadrul primitor și vesel al magazinului PRIMIGI din MERCUR CENTER, clienții vor găsi articole pentru copii de până la 14 ani, oferta incluzând numeroase propuneri, pentru orice sezon. Rochii, pantaloni, tricouri, bluze, șepci și o varietate de sandale și papuci, pentru băieței și fetițe, sunt o parte din piesele pe care le pot alege prichindeii.

Articolele PRIMIGI sunt create pentru a fi în tendințele modei, însă fără a renunța la garanția calității și confortului, pe care părinții și le doresc pentru copiii lor. În plus, varietatea opțiunilor acoperă toate preferințele năzdrăvanilor, fiind potrivite pentru școală, joacă și timp liber.

Informații adiționale

  • Etaj: demisol
  • Din aceeasi categorie

    Mercur Center

    URMARESTE-NE SI PE

    Instagram