Pepco

Pepco este parte a grupului Pepkor, un grup international de retail cu peste 3000 de magazine in Africa, Australia si Europa. PEPCO si-a inceput activitatea in Polonia in anul 2004 si a devenit lider de piata pe segmentul de imbracaminte si produse pentru casa cu peste 600 de magazine si 4.500 de angajati. In 2013 PEPCO si-a startat dezvoltarea international cu intrarea pe pietele din Cehia si Slovacia, iar in 2015 am deschis primele magazine in Ungaria si Romania.

Ne mandrim cu faptul ca PEPCO este discount retailerul cu cea mai rapida expansiune in zona Europei Centrale si de Est, in fiecare luna, milioane de clienti satisfacuti viziteaza zi de zi magazinele noastre. In Romania, avem deja peste 60 de magazine deschise, iar planul de expansiune continua.

Ne dorim sa le oferim angajatilor nostri siguranta, stabilitate, alaturi de posibilitatea de dezvoltare profesionala, intr-o companie de succes, dinamica si cu un potential urias de crestere.

Primul magazin Pepco te asteapta in Mercur Center Craiova, etajul 1, corp vechi. Veti gasi atat imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii cat si decoratiuni interioare, jucarii si produse de papetarie, la cele mai mici preturi. Accesati brosura din linkul de mai jos, alegeti produsele preferate si veniti in magazin pentru a le achizitiona:  http://www.pepco.ro/brosura

Informații adiționale

  • Etaj: etaj 1
  • Mercur Center

    URMARESTE-NE SI PE

    Instagram