Profi

Profi , mai ieftin, mai bun, mai aproape!

www.profi.ro

www.facebook.com/profi.ro

Lantul de magazine Profi Rom Food este retailer-ul modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.  Profi este prezent în toate cele 41 de județe și municipiul București, operând cu peste 400 de magazine în format Standard, City și Loco, acesta din urmă fiind formatul in care lantul de magazine se adrezează zonelor rurale. Totodata Profi reprezinta si unul dintre marii angajatori din Romania, cu peste 9000 de angajati uniti pentru a satisface nevoile de cumparaturi ale clientilor.

Aproximativ jumătate de milion de clienți calcă pragul magazinelor PROFI în fiecare zi pentru a se bucura de cele peste 5000 de produse oferite de acestea, multe dintre ele la unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață. 

Acționând într-un mediu economic foarte competitiv magazinele PROFI se remarcă printr-un model de afaceri propriu, un mix de produse de calitate, promoții atrăgătoare, prospețime și accesibilitate, toate în imediata proximitate a clienților lor. Profi aduce la ușa clienților săi lumea produselor proaspete și a ideilor noi, oferind o experiență de cumpărături simplă, rapidă,plăcută și ieftină.

Lantul de magazine PROFI Romania este detinut de Polish Enterprise Fund VI (PEF VI), un fond de private equity administrat de Enterprise Investors (EI).

Informații adiționale

  • Etaj: demisol
  • Mercur Center

    URMARESTE-NE SI PE

    Instagram