Bebeti

Conceput pe o suprafata de  100 mp, Bebeti Play va cuprinde un magazin cu jucarii de lemn si un Club de Joaca.  Acesta din urma va fi dotat cu un minibar, 2 zone parinti, toaleta copii (inevitabila pentru mentinerea igienei), o multime de jucarii si un element surpriza pe care il aducem in premiera in Craiova: Magic Carpet.

PERSONALUL

Personalul nostru, selectat din mediul universitar, va fi garantia ca educatia prin joc este obiectivul nostru principal.

EDUCATIA

In cadrul Clubului de joaca Bebeti Play vom implementa metode de invatare non-formale, vom aduce noi concepte de invatare si socializare prin joc dar si activitati unice in Craiova. Vom intra in Programul de cercetare pentru concepul Magin Carpet, oferindu-ne voluntari sa imbunatatim modul de functionare si dezvoltare al produselor educative ale companiei producatoare cu care colaboram.   

IGIENA

Igiena si siguranta copiilor sunt o prioritate pentru noi . Pentru aceasta am selectat cele mai inovative materiale pentru amenajare, in conformitate cu legislatia in vigoare. Curatarea materialelor (mobilier, jucarii, mocheta, PVC, etc se va face cu substantele recomandate de organele sanitare. Deasemena personalul nostru va fi instruit in “Prim-ajutor” si “Igiena”

CONTROLUL AMBIANŢEI TERMICE 

Realizarea confortului termic intr-o incinta presupune atingerea si mentinerea la valori prestabilite a temperaturii, umiditatii, vitezei curentilor de aer, continutului de noxe. Aceasta cerinta se realizeaza printr-o anumita rata de renoire a aerului, care este variabila functie de destinatia incintei. In aceasta idee sistemul de ventilatie ales este in conformitate cu conditiile recomandate de standard SR EN 7730/2006 pentru parametrii de microclimat: “Gradinite de copii si locuri de joaca”

Bebeti Play este locul pe care noi il proiectam in cele mai mici detalii, de 3 ani.

Servicii oferite :

 • Loc de joaca inedit petru copii si parinti
 • Petreceri copii
 • Ateliere si activitati diverse
 • Centru de intalniri pe diverse teme legate de copii

Va asteptam cu bratele deschie in:

Mercur Center, Etaj 3 (langa scarile rulante)

Sau pe  www.bebeti.ro / www.facebook.com/Bebeti.ro

Persoana de contact : Ana Maria Cruceru – Manager Magazin si Club de joaca

Informații adiționale

 • Corp: vechi
 • Etaj: etaj 3
 • Galerie de imagini

  Mercur Center

  URMARESTE-NE SI PE

  Instagram