Mercur Center

Mercur Center

Vineri, 27 Aprilie 2018 11:16

Ziua Tineretului

În minivacanţa de 1 Mai, vă aşteptăm la shopping şi distracţie de calitate în Mercur Center!
Pe 2 Mai, ne întâlnim şi în Piaţa Mihai Viteazul, la Ziua Tineretului!
E la modă să vii aici!

În dimineţile din acest weekend, vă invităm la mişcare în aer liber!
Ne bucurăm să fim parteneri în două evenimente importante din viaţa comunităţii craiovene: Craiova JCI Cycling Day -  cel mai frumos traseu pe biciclete din oraş şi Crosul Olteniei - cea mai amplă mişcare sportivă de masă a primăverii!
Ce se potriveşte cel mai bine după mişcare? O plimbare prin magazine, la shopping, o masă copioasă în Sky City Center şi un film bun, toate în Mercur Center!
 Va fi un weekend fabulos!

Sâmbătă, 31 Martie 2018 14:16

De Paşte te înnoieşti şi cadou primeşti!

De Paşte te înnoieşti şi cadou primeşti! Pentru că la Mercur Center, cumpărăturile de minimum 50 RON îţi pot aduce premii de sărbătoare!
Şi nu uitaţi: pe 6 aprilie, vă aşteptăm împreună cu cei mici, la un super eveniment plin de distracţie!

Regulament concurs Paste 2018

Marți, 06 Martie 2018 16:09

8 Martie Mercur Center

Pe 8 Martie, de la ora 16.00, Mercur Center te invită la cel mai inedit eveniment dedicat femeilor. Vino să cunoşti şi să descoperi experienţe de viaţă, frumuseţe şi stil, de la:

  • Alla Cebotari, cunoscută actriţă la Teatrul de păpuşi Colibri Craiova. Alla ne va împărtăşi experienţele sale, dar va dezvălui şi trucuri de înfrumuseţare, pentru momentele în care suntem grăbite şi trebuie să arătăm impecabil.
  • Andreea Niţă, profesor universitar la Universitatea din Craiova, ne va spune cât de important este stilul şi look-ul impecabil, atunci când eşti nevoită să participi la diverse evenimente.
  • Eli Adam, stilist, ne va prezenta ultimele tendinţe din moda feminină, pentru sezonul Primăvară-Vară 2018.
  • Suzana Petre, trainer make-up artist, va fi alături de noi, pentru a vă da cele mai bune sfaturi pentru machiaje impecabile.
  • De la medicul dermatolog Gabriela Anzolini - Sistemul medical MedLife vom afla cum să ne îngrijim pielea după o iarnă grea, psihoterapeutul Irina
  • Gruia ne va dezălui secretele optimismului unei femei, cum să fim mereu în formă ne vor învăţa trainerii de la Focus Fitness&Beauty, iar stiliştii Salonului No.1 Cut&Color vor fi alături de clientele Mercur Center, pentru a le dezvălui tendinţele anului.

Avem pregătite şi alte surprize pentru clientele centrului comercial, aşa că nu rataţi cel mai frumos eveniment dedicat femeilor, de 8 Martie, la parterul Mercur Center, zona Atrium.

Partener al evenimentului: Oltenia 3 TV

Joi, 01 Martie 2018 15:11

TopSport Kids

TOPSPORT - cel mai mare partener al companiei Adidas –  în Mercur Center.
TOP SPORT KIDS vă aşteaptă la etajul 1 cu mii de articole sportive create de cele mai renumite branduri: ADIDAS, PUMA, SKECHERS, CONVERSE, NIKE, GEOX.

Joi, 01 Martie 2018 12:37

Clubul copiilor

Te aşteptăm în Mercur Center, să forţăm împreună venirea Primăverii!
Am pregătit pentru voi ateliere de felicitări pentru mame şi vom realiza decoraţiuni de primăvară şi cadouri surpriză pentru 8 Martie

CONTEX cel mai important târg de îmbrăcăminte, încălţăminte, tricotaje, articole pentru copii, marochinărie, piele, blană, artizanat şi hande made, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj se va desfăşura în perioada 21-25 Februarie, în Mercur Center, etaj 4. 
Marele premiu, în valoare de 1.000 RON, va fi oferit prin tragere la sorţi, pentru cei care completează talonul de vizitare a târgului. 
Intrarea este liberă, între orele 10.00-22.00.

În perioada 15-24 februarie, achiziţionează produse sau beneficiază de servicii în valoare de minim 90 de lei pe un singur bon fiscal de la orice magazin din Mercur Center, lasă un comentariu la postarea evenimentului cu numele magazinului, data şi numărul bonului, iar noi te vom înscrie la TOMBOLA IUBIRII .

Pe 26 februarie, poți câștiga prin tragere la sorți, prin sistemul random.org: un VOUCHER in valoare de 200 lei, cine romantice la Sky City Center, seturi de îngrijire personală sau premii de cuplu.

În februarie, trăieşti, zâmbeşti, iubeşti și câștigi cu Mercur Center!

*Păstrați bonul fiscal pentru validarea premiului.

Scrie numele persoanei iubite într-un comentariu, dai share la eveniment şi sunteţi înscrişi automat la Live, Laugh, Love!
Pe 14 Februarie, am pregătit pentru voi zeci de premii pentru îndrăgostiţi: ţinute complete, cadouri de cuplu, vouchere de cumpărături, produse cosmetice, şedinţe de înfrumuseţare şi multe altele.
Luna aceasta este despre voi, despre dragoste şi despre a crea amintiri alături de persoana iubită!
În Februarie, trăieşti, iubeşti, zâmbeşti, cu Mercur Center!

Marți, 30 Ianuarie 2018 13:34

Cetelem

Pagina 1 din 20
Mercur Center

URMARESTE-NE SI PE

Instagram