Mercur Center

Mercur Center

Marți, 10 Octombrie 2017 09:59

Atelierele Toamnei

Vino sâmbătă, 14 octombrie, ora 11:00 în Mercur Center, zona Sky City Center și participă la Atelierele Toamnei. 

Vă așteptăm să pășiți într-un cadru de poveste de toamnă unde imaginația nu are limite pentru cei mici! Am pregătit ghicitori, cântecele, ateliere de modelaj, îndemânare și creație pentru realizarea celor mai frumoase peisaje din acest anotimp.
Toate acestea alături de personaje de poveste și muzica mult îndrăgită de cei mici!

Miercuri, 27 Septembrie 2017 12:55

Atelierele Copilariei - Games of Thrones

Vrei să conduci unul din cele șapte mari regate din Urzeala Tronurilor, vrei să te întorci în istorie în “Zorii Vremurilor” și să fii Regele Andalilor, al Rhoynarilor și al Primilor Oameni, Stăpân al Regatelor și Protector al Domeniului, să înveți simbolurile, heraldica blazoanelor, scuturilor acelor vremuri?
Vino în Mercur Center, parter, sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11.00 şi intră în istorie, la Atelierele Copilăriei - Games of Thrones!
Vom încerca să reconstituim împreună atmosfera istorică din Urzeala Tronurilor şi să găsim corespondențe cu heraldica românească, cu sprijinul Muzeului Olteniei.
Intrarea la eveniment este liberă.

Joi, 14 Septembrie 2017 06:32

Beauty Day - Mercur Center

Beauty Day - Mercur Center invită doamnele și domnișoarele, pe Insula Frumuseții, la ședințe gratuite de make-up, consiliere în materie de beauty, tendințe toamnă-iarnă. Mercur Center oferă 3 premii, constând în seturi de îngrijire personală, cu produse profesionale.

Vino să îţi alegi ţinutele şi rechizitele preferate pentru noul an şcolar şi înscrie-te în Clasa elevilor de nota 10!
Sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 17.00, te aşteptăm să îţi ocupi locul în bancă, să te distrezi şi să pleci cu unul din zecile de premii ce vor fi oferite: rechizite, ghiozdane, gadget-uri, vouchere de 50 RON la Diverta sau invitaţii la film!

Joi, 17 August 2017 09:09

Fresh weekend

Te răcorim în zilele fierbinți de vară, ca tu să te poţi relaxa în voie la cumpărături în #mercurcenter!
Dacă te surprindem la #shopping, sâmbătă, 19 august, între orele 11:00 – 13:00, te răsplătim cu rețete de vară răcoroase: limonadă sau înghețată gratis! 

Joi, 24 August 2017 09:08

Fashion vs. Sport

Pasionaţi de Fashion şi Sport?
Vă aşteptăm sâmbătă, 26 iulie, de la ora 17.00, pe esplanada Mercur Center, la demonstraţii sportive cu jucătorii echipelor de la SCM Craiova. 
Vino să facem mişcare împreună şi să profiţi de reduceri exclusive în magazine, de până la -70%.
E la modă să fii aici!

Miercuri, 02 August 2017 08:22

Atelierele de Vacanţă

Magicianul Răzvi se întoarce în Mercur Center!
Sâmbătă, 5 august, te aşteptăm de la ora 18.00, să ne distrăm împreună, în SKY CITY CENTER, etaj 3!
Ia-ţi prietenii, părinţii şi bunicii şi vino la Atelierele de Vacanţă!

Luni, 24 Iulie 2017 09:39

Global Village

Mercur Center a găzduit sâmbătă, 22 iulie, de la ora 17.00, Global Village - cel mai mare eveniment organizat de AIESEC Craiova până în prezent.
Evenimentul s-a desfăşurat pe esplanada centrului comercial şi la el au participat aproximativ o sută de studenţi din Portugalia, Spania, Turcia, Tunisia, Algeria, Azerbaidjan, Scoția, Grecia, Iordania, Thailanda, Suedia, China, Pakistan, Egipt, Taiwan.
Craiovenii au cunoscut obiceiurile şi tradiţiile popoarelor reprezentate la Craiova de studenţii străini şi au interacţionat cu aceştia.
Global Village este un eveniment multicultural, care aduce împreună oameni din diferite ţări şi culturi, pentru a sărbători diversitatea noastră ca cetăţeni ai lumii.

Luni, 17 Iulie 2017 09:11

CU NOI PLECI ÎN VACANŢĂ

Cumperi în perioada 15 iulie - 20 august, de minimum 40 de lei pe un bon fiscal, din Mercur Center şi poţi pleca la mare, într-o vacanţă de 4 stele, pentru două persoane!
În plus, ai şansa să câştigi unul din zecile de premii pentru vacanţă! 
Cumperi, completezi talonul pe care îl găseşti la Insula Verii (în perioada 15 iulie - 20 august), în Mercur Center parter şi îl introduci în urnă. Pe 21 august facem Marea Extragere!
#mercurcenter #CuNoiPleciInVacanta #cumperisicastigi
#magazine #restaurante #locuridejoaca #cinema #fitness
#elamodasafiiaici

Miercuri, 05 Iulie 2017 05:55

FRESH WEEKEND!

Fie pentru că ți-e sete sau pentru că vrei să combați căldura, limonada și înghețata sunt o alegere înțeleaptă.
Vino la cumpărături și noi te răcorim cu rețete de vară: limonadă și înghețată. Vineri 7 iulie, orele 16:00 – 18:00 și sâmbătă, 8 iulie, orele 11:00 – 13:00 te așteptăm în Mercur Center, zona parter.

Pagina 1 din 19
Mercur Center

URMARESTE-NE SI PE

Instagram