Mercur Center

Mercur Center

Scrie numele persoanei iubite într-un comentariu, dai share la eveniment şi sunteţi înscrişi automat la Live, Laugh, Love!
Pe 14 Februarie, am pregătit pentru voi zeci de premii pentru îndrăgostiţi: ţinute complete, cadouri de cuplu, vouchere de cumpărături, produse cosmetice, şedinţe de înfrumuseţare şi multe altele.
Luna aceasta este despre voi, despre dragoste şi despre a crea amintiri alături de persoana iubită!
În Februarie, trăieşti, iubeşti, zâmbeşti, cu Mercur Center!

Marți, 30 Ianuarie 2018 13:34

Cetelem

Miercuri, 24 Ianuarie, de la ora 16.00, vă invităm la joc şi voie bună!

Astazi, Focus Fitness & Beauty din Mercur Center sarbatoreste 1 an!
Toti clientii care detin abonament Focus Fitness&Beauty sunt invitati in Mercur center, la etajul 5, incepand cu ora 18:00, sa se distreze la o ora de miscare cu program diversificat, cu toti antrenorii de aerobic, acompaniati de saxofonul Doinei Spataru!
*Valabil doar pentru persoanele care dețin abonament Focus Fitness&Beauty!

An nou, surprize noi pentru cei mici !

Mercur Center lansează Clubul Copiilor.
Sâmbătă, la Mercur Center, etajul 3, Sky City Center, începând cu ora 17:00 o să pictăm cele mai frumoase peisaje pe pânză, o să ne distrăm, o să cântăm și o să întâlnim cele mai iubite personaje de către cei mici.
Ce mai aștepți? Vino alături de noi în cel mai mare club al copiilor din acest an!

Ateliere creative, dansuri, muzică şi spectacol, concursuri, premii, programe de colinde, toate sunt aici, pe 20, 21 şi 22 Decembrie, de la ora 17.00.
Vor fi alături de noi artiştii de la Filarmonica "Oltenia" Craiova şi copiii din Corul Allegro - Liceul de Artă "Marin Sorescu" din Craiova.
Pe 22 Decembrie, de la ora 17.00, îl aşteptăm pe cel mai Moş Crăciun dintre Moş Crăciuni, aşa că e timpul să-ţi anunţi prietenii, părinţii şi bunicii şi veniţi cu toţii la Marea Întâlnire!
Magia sărbătorilor este aici!

În aşteptarea lui Moş Crăciun, te invităm la Atelierele Magice, miercuri, 20 Decembrie, de la ora 17.00, în Mercur Sky City Center, etajul 3. 
Vom realiza decoraţiuni pentru brad, cutii pentru cadouri, vom dansa, vom cânta alături de Corul Allegro - Liceul de Artă "Marin Sorescu" din Craiova şi vom primi daruri dulci şi cadouri alese.
Magia sărbătorilor este aici!

Joi, 21 Decembrie 2017 15:30

Magia sărbătorilor este aici!

Şi a sosit ziua mult aşteptată: Vineri, 22 Decembrie, de la ora 17.00, îl aşteptăm pe cel mai Moş Crăciun dintre Moş Crăciuni, aşa că e timpul să-ţi anunţi prietenii, părinţii şi bunicii şi veniţi cu toţii la Marea Întâlnire! 

Marți, 12 Decembrie 2017 16:38

Atelierele Magice!

Copii din toată Craiova, Moș Crăciun are nevoie de ajutoare!
Ia-ți prietenii și vino sâmbătă, 16 Decembrie, de la ora 17.00, in Sky City Center, etaj 3, sa fii spiridușul Moșului!
Vom dansa, vom cânta, vom realiza felicitări și ornamente pentru sărbători, iar cei mai îndemânatici spiriduși vor primi cadouri!
Vrei sa fii Spiridușul lui Moș Crăciun?
Magia sărbătorilor este aici!

Luni, 04 Decembrie 2017 12:24

In asteptarea lui Mos Nicolae

Din 5 decembrie, în Mercur Center încep pregătirile pentru cea mai frumoasă lună a anului! 
De la ora 17.00, în Sky City Center, etajul 3, îl aşteptăm pe Moş Nicolae, încărcat cu daruri dulci pentru copii, meşterim figurine pentru sărbătorile de iarnă, dansăm şi ne întrecem în concursuri haioase, ca să intrăm în spiritul sărbătorilor cum se cuvine! 
❄❄❄

Vor fi alături de noi ajutoarele lui Moş Nicolae şi personajele tale preferate, aşa că ia-ţi prietenii, părinţii, bunicii şi vino!

Pagina 1 din 19
Mercur Center

URMARESTE-NE SI PE

Instagram