Black Week 2017

MAXI TOYS:

De BLACK WEEK vino împreună cu copilul tău și bucurați-vă de mii de jucării la prețuri exclusive (reduceri de până la 60%)  Vă așteptăm în magazinul Maxi Toys din Mercur Center, etajul 3, în perioada 23-30 noiembrie.

SHANHAY BAR:

De BLACK WEEK la restaurantul Shanhay Mercur Center mănânci cu 20% mai ieftin.  Vino în Mercur Sky City Center, zona Food-Court, etajul 3 și bucură-te de preparatele chinezești, la un preț promoțional în perioada 23-30 noiembrie.

STARBUCKS:

Încă nu ți-ai luat cana sau termosul preferat de la Starbucks?  De Black Friday ai posibilitatea să o cumperi la un preț promoțional, deoarece au reduceri de până la 30%.  Vino pe 24 noiembrie la Starbbucks în Mercur Center și bucură-te de reduceri!

H&M

Nu rata șansa de a-ți cumpăra hainele și accesoriile preferate la un preț atractiv. Doar vineri, de Black Friday la H&M  ai -20% discount la întreaga colecție. Vino în magazinele noastre și profită de reduceri! Le poți face o surpriză celor dragi sau să te răsfeți cu o sesiune de shopping: jachete, pantaloni sau rochii elegante, întreaga colecție H&M este pentru o zi la prețuri irezistibile. Te așteptăm în magazinul H&m Mercur Center

FOCUS FITNESS & BEAUTY

Acum, ai trei zile de oferte speciale, la toate tipurile de abonamente Focus Fitness&Beauty! 
Profită de reducerile exclusive, pe care le găseşti aici: facebook.com/focusfitnesscraiova/

Mercur Center

URMARESTE-NE SI PE

Instagram