Diverta Mercur Center: Aniversăm 1 an cu 10% discount la orice produs în zilele de 10 și 11 iunie!

Aniversăm un an de existență Diverta alături de Mercur Center - cel mai modern și elegant centru comercial din Craiova cu discount de 10% la orice produs achiziționat (reducerea nu se cumulează cu alte promoții existente). Oferta este valabilă doar în weekend-ul 10-11 iunie 2017. Așadar, vă invităm să descoperiți cele mai noi game de jucării, cărți sau articole de papetărie la prețuri atractive pentru întreaga familie.

Așa cum și-a obișnuit de-a lungul timpului clienții – cu mereu ceva nou – Diverta oferă un mix complet de produse: cele mai recente cărți apărute pe piață și besteseller-urile anului, cele mai căutate brand-uri de jucării ca Disney sau Playmobil, precum și jucăriille momentului cum ar fi Kendama sau drone. În plus, oferta de papetărie pentru școală și office este printre cele mai diversificate având peste 9.000 articole; de asemenea nu vor lipsi cele mai inedite cadouri pentru întreaga familie, precum și soluții de ambalare a acestora.

Pe lângă gama variată de produse comercializate, Diverta mai pune la dispoziție craiovenilor posibilitatea de a-și achiziționa bilete la cele mai în vogă evenimente oferite prin Eventim – cea mai mare platformă online de comercializare a biletelor la peste 11.000 de evenimente atât din România, cât și din Europa.

Un alt atuu al Diverta îl reprezintă cele peste 50.000 de idei de cadouri, astfel că indiferent de ocazie, clienții săi pot găsi cadoul perfect pentru persoanele dragi. În plus, aceștia își pot alege din numeroase variante de ambalare – de la felicitare, panglică și diferite sortimente de hârtie, până la cutii de diferite forme și dimensiuni.

Mercur Center

URMARESTE-NE SI PE

Instagram